OUR MENU
			Finger Food
			Squid with crusty bread
			Lemon-flavored vegetable ratatouille
			Spelled salad with basil and Apulian burrata emulsion
			Grana Padano with Honey and Compotes
			Selection of Assorted Cold Cuts
			Eggplant and goat cheese rolls
			Typical fried specialities
			Savory pies of the Ligurian tradition
			Main Course
			Casarecce pasta with seafood
			Grape, gorgonzola cheese and hazelnut risotto
				And finally
				Chocolate fountain with fruit skewers
THE WINE LOVERS COMMUNITY presenta:
							CHAMPAGNE PIPER HEIDSIECK (Reims, F)
							Champagne Rosé Sauvage
							Champagne Essentiel Brut
							Champagne Vintage 2012
							MOON IMPORT (Genova)
							CHAMPAGNE PHILIPPONNAT Brut Reserve Royale
							Gaston Chiquet Brut Tradition
							Ottosoldi Metodo Classico Mill2014
							Trevisiol Prosecco Valdobbiadene Sup. Extra dry
							DONNA FUGATA (Marsala, Sicilia)
							SurSur - Grillo Sicilia Doc 2018
							Sul Vulcano - Etna Rosso Doc 2016
							Floramundi - Cerasuolo di Vittoria Docg 2017
							Ben Ryè - Passito di Pantelleria Doc 2016
							BOLÈ (Faenza, FC)
							Bolé Nove Bolle Romagna DOC Spumante
							BULICHELLA (Suvereto, LI)
							Costa Toscana Vermentino IGT - TUSCANIO 2018
							Costa Toscana Rosato di Syrah IGT - SOL SERA 2018
							Costa Toscana Rosso IGT - RUBINO 2017
							Costa Toscana Syrah IGT - HIDE 2015
							Suvereto DOCG - COLDIPIETREROSSE 2015
							LA LUPINELLA (Montespertoli, FI)
							Lupinella Rossa Chianti DOCG 2017
							Lupinella Rosa IGT Toscana 2018
							Lupinella Bianco Toscano Trebbiano IGT 2018
							FATTORIA di PIAZZANO (Empoli)
							Messidoro 2018 igt rosato
							Pratile 2018 igt bianco
							Ciliegiolo 2018 igt rosso
							Syrah 2015 igt rosso
							LA QUERCE Colli Fiorentini
							Belrosso 2016 Toscana igt Canaiolo
							Vin Rosa di Maggio Toscana igt Rosato
							I BALZINI
							I Balzini Green Label
							I Balzini Red label
							I Balzini Pink Label
					LE MAPPE DEL GUSTO
					Vini e prodotti DELL’ARCIPELAGO TOSCANO: Isola d’Elba, Giglio, Capraia - Azienda Agricola Arrighi
					HERMIA VINUM IN AMPHORA BIANCO I.G.T.
					Fermentazione e affinamento in anfore di terracotta con lunga macerazione a contatto con le bucce. 100% Viognier.
					Azienda Agricola Sapereta
					Elba Bianco Vigna Tea DOC - Procanico, Ansonica e Chardonnay
					La breve macerazione a freddo permette di acquisire le intense sfumature caratteristiche dei vitigni. Dopo una prima decantazione, avviene la fermentazione a temperatura a 15° C. Viene conservato sui propri lieviti fino a marzo-aprile.
					LA BRUSCOLA (San Casciano Val di Pesa)
					Chianti Classico I’Versoio 2016
					FATTORIA di LAVACCHIO (Pontassieve)
					12 btls Petnat Puro 2018
					6 btls Puro Chianti Docg 2016
					6 btls Cedro Chianti Rufina Docg 2017
					6 btls Cedro Chianti Rufina Riserva 2015
					PODERE DELL’ANSELMO (Montespertoli)
					Anselmino 2018 Trebbiano IGT
					Terre di Bracciata 2018 Malvasia IGT
					Terre di Bracciata 2016 Rosso Toscano IGT
					Franco 2016
					CASTELLI del GREVEPESA (Mercatale VP)
					Maggese Costa Toscana rosato 2016
					Clemente VII Chianti Classico 2016
					BIRRIFICIO DEL FORTE (Forte dei Marmi)
					La Mancina
					Il Tralcio
					SPARLA & GERARDI
					Ronchi Pichi, vino aromatico di Toscana
					Giglio Vermouth

 
                       
     
     
    






