OUR MENU
Finger Food
Squid with crusty bread
Lemon-flavored vegetable ratatouille
Spelled salad with basil and Apulian burrata emulsion
Grana Padano with Honey and Compotes
Selection of Assorted Cold Cuts
Eggplant and goat cheese rolls
Typical fried specialities
Savory pies of the Ligurian tradition
Main Course
Casarecce pasta with seafood
Grape, gorgonzola cheese and hazelnut risotto
And finally
Chocolate fountain with fruit skewers
THE WINE LOVERS COMMUNITY presenta:
CHAMPAGNE PIPER HEIDSIECK (Reims, F)
Champagne Rosé Sauvage
Champagne Essentiel Brut
Champagne Vintage 2012
MOON IMPORT (Genova)
CHAMPAGNE PHILIPPONNAT Brut Reserve Royale
Gaston Chiquet Brut Tradition
Ottosoldi Metodo Classico Mill2014
Trevisiol Prosecco Valdobbiadene Sup. Extra dry
DONNA FUGATA (Marsala, Sicilia)
SurSur - Grillo Sicilia Doc 2018
Sul Vulcano - Etna Rosso Doc 2016
Floramundi - Cerasuolo di Vittoria Docg 2017
Ben Ryè - Passito di Pantelleria Doc 2016
BOLÈ (Faenza, FC)
Bolé Nove Bolle Romagna DOC Spumante
BULICHELLA (Suvereto, LI)
Costa Toscana Vermentino IGT - TUSCANIO 2018
Costa Toscana Rosato di Syrah IGT - SOL SERA 2018
Costa Toscana Rosso IGT - RUBINO 2017
Costa Toscana Syrah IGT - HIDE 2015
Suvereto DOCG - COLDIPIETREROSSE 2015
LA LUPINELLA (Montespertoli, FI)
Lupinella Rossa Chianti DOCG 2017
Lupinella Rosa IGT Toscana 2018
Lupinella Bianco Toscano Trebbiano IGT 2018
FATTORIA di PIAZZANO (Empoli)
Messidoro 2018 igt rosato
Pratile 2018 igt bianco
Ciliegiolo 2018 igt rosso
Syrah 2015 igt rosso
LA QUERCE Colli Fiorentini
Belrosso 2016 Toscana igt Canaiolo
Vin Rosa di Maggio Toscana igt Rosato
I BALZINI
I Balzini Green Label
I Balzini Red label
I Balzini Pink Label
LE MAPPE DEL GUSTO
Vini e prodotti DELL’ARCIPELAGO TOSCANO: Isola d’Elba, Giglio, Capraia - Azienda Agricola Arrighi
HERMIA VINUM IN AMPHORA BIANCO I.G.T.
Fermentazione e affinamento in anfore di terracotta con lunga macerazione a contatto con le bucce. 100% Viognier.
Azienda Agricola Sapereta
Elba Bianco Vigna Tea DOC - Procanico, Ansonica e Chardonnay
La breve macerazione a freddo permette di acquisire le intense sfumature caratteristiche dei vitigni. Dopo una prima decantazione, avviene la fermentazione a temperatura a 15° C. Viene conservato sui propri lieviti fino a marzo-aprile.
LA BRUSCOLA (San Casciano Val di Pesa)
Chianti Classico I’Versoio 2016
FATTORIA di LAVACCHIO (Pontassieve)
12 btls Petnat Puro 2018
6 btls Puro Chianti Docg 2016
6 btls Cedro Chianti Rufina Docg 2017
6 btls Cedro Chianti Rufina Riserva 2015
PODERE DELL’ANSELMO (Montespertoli)
Anselmino 2018 Trebbiano IGT
Terre di Bracciata 2018 Malvasia IGT
Terre di Bracciata 2016 Rosso Toscano IGT
Franco 2016
CASTELLI del GREVEPESA (Mercatale VP)
Maggese Costa Toscana rosato 2016
Clemente VII Chianti Classico 2016
BIRRIFICIO DEL FORTE (Forte dei Marmi)
La Mancina
Il Tralcio
SPARLA & GERARDI
Ronchi Pichi, vino aromatico di Toscana
Giglio Vermouth